Reddingsbrigade Nederland

20 winnaars bij kleurplaatactie in 'Vakantie Doeboek 2019' van Hoogvliet

Reddingsbrigade Nederland ging opnieuw een samenwerking met Hoogvliet aan. In het 'Vakantie Doeboek 2019' van deze supermarktketen zijn twee speciale pagina's opgenomen: een met tips van Reddingsbrigade Nederland én informatie over zowel strandvlaggen als het PAW Patrol 06-polsbandje; en een met een kleurplaat, waaraan 20 prijzenpakketten zijn verbonden. De winnaars hebben hun pakket inmiddels ontvangen.

Vakantie DoeBoek Hoogvliet 2019

Het 'Vakantie Doeboek 2019' van Hoogvliet (waarde 2,99 euro; gratis bij aankoop van minimaal 10,00 euro aan boodschappen) was bestemd voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar. Zij konden op pagina 45 de kleurplaat inkleuren en de benodigde gegevens eronder (laten) invullen. Maar ook jongere kinderen (vanaf 3 jaar) waren welkom om aan deze kleurplaatactie mee te doen. Om kans te maken op een prijzenpakket, moest de kleurplaat vóór 8 september worden gestuurd naar: Reddingsbrigade Nederland, Dokweg 149, 1976 CA IJmuiden. Het was ook mogelijk een foto of scan ervan te maken en het bestand te verzenden naar communicatie@reddingsbrigade.nl.

Prijswinnaars
Alle 20 prijswinnaars ontvingen vóór 10 oktober persoonlijk bericht én het prijzenpakket. De 10 hoofdprijswinnaars onder hen kregen bovendien twee toegangsbewijzen (geldig tot en met 31 december 2019) voor Madurodam in Den Haag. In deze beroemde miniatuurwereld is van alles te beleven en te zien, waaronder een strandpost en materieel van Reddingsbrigade Nederland.

Amely (10) uit Elst
Daisy (9) uit Wateringen
Daphne (5) uit Hardinxveld-Giessendam
Elena (9) uit Leiden
Erik (6) uit Zoetermeer
Esmee (3) uit Alphen aan den Rijn
Flynn (4) uit Bodegraven
Jay (6) uit Lisse
Jaycke (5) uit Hoofddorp
Jim (7) uit Leiden
Lisanne (5) uit Waddinxveen
Lotte (7) uit Boskoop
Matz (9) uit Hardinxveld-Giessendam
Meike (4) uit Valkenburg
Myiene (5) uit Lisse
Norah (7) uit Monster
Reinout (6) uit Leersum
Stijn (3) uit Aalsmeer
Thijmen (6) uit Elst
Thomas (4) uit Alphen aan den Rijn

Meer informatie

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

* verplicht veld