Reddingsbrigade Nederland

Startsein vooraanmeldingsfase Dag van het Zwemonderwijs

De Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ) organiseert in samenwerking met Reddingsbrigade Nederland (KNBRD), de Nederlandse Culturele Sportbond (NCS), de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) en de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond (KNZB) de Dag van het Zwemonderwijs. Deze wordt in Echteld gehouden en is bestemd voor zwemverenigingen, duikverenigingen en reddingsbrigades. De vooraanmeldingsfase richting 6 oktober is gestart.

Dag van het Zwemonderwijs

De vooraanmelding verloopt via www.nrz-nl.nl/dvhz/. Het advies luidt: 'Wees er snel bij, want vorig jaar was de dag snel vol!' Zodra het programma volledig bekend is, ontvangt de deelnemer bericht van de organisatie. Dan kunnen de definitieve aanmelding (voor een hele of een halve dag) en de keuzes voor workshops en masterclasses worden doorgeven. De kosten bedragen 80 euro (voor een hele dag) of 50 euro (voor een halve dag), exclusief btw.

De partners voor de Dag van het Zwemonderwijs - NRZ, Reddingsbrigade Nederland, NCS, NOB en KNZB - komen in de komende maanden met meer informatie.

Meer informatie

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

* verplicht veld