Reddingsbrigade Nederland

Winnaars kleurplaatactie ontvangen prijzen van Reddingsbrigade Nederland

Reddingsbrigade Nederland ging opnieuw een samenwerking met Hoogvliet aan. In het 'Vakantie Doeboek 2019' van deze supermarktketen werden twee speciale pagina's opgenomen: een met tips van Reddingsbrigade Nederland én informatie over zowel strandvlaggen als het PAW Patrol 06-polsbandje; en een met een kleurplaat, waarvoor werd afgestemd met partner Nickelodeon. Aan die kleurplaat zijn 20 prijzenpakketten verbonden.

kleurplaatactie Hoogvliet
Vijf winnaars van de kleurplaatactie met hun prijzenpakket bij Hoogvliet. (Foto: RN)

Het 'Vakantie Doeboek 2019' van Hoogvliet was bestemd voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar. Zij konden op pagina 45 de kleurplaat inkleuren en de benodigde gegevens eronder (laten) invullen. Maar ook jongere kinderen (vanaf 3 jaar) waren welkom om aan deze kleurplaatactie mee te doen. Om kans te maken op een prijzenpakket, moest de kleurplaat vóór 8 september worden gestuurd naar Reddingsbrigade Nederland in IJmuiden. Het was ook mogelijk een foto of scan ervan te maken en het bestand te verzenden.

Prijswinnaars
Alle winnaars ontvingen een SpongeBob-tas met daarin prijzen van Nick Jr. (waaronder het magazine en PAW Patrol-artikelen), Hoogvliet en Reddingsbrigade Nederland. Vijf van hen werden uitgenodigd voor een persoonlijke overhandiging van het pakket in de vestiging van Hoogvliet in winkelcentrum Atlas te Alphen aan den Rijn. Assistent-supermarktmanager Arjen Oosterman en Sander Zeilstra, hoofd Communicatie, Marketing en Fondsenwerving van Reddingsbrigade Nederland, verzorgden de ontvangst en het uitdelen. Drie van deze jonge gasten behoren tot de tien hoofdprijswinnaars, die allen ook twee toegangsbewijzen voor Madurodam in Den Haag ontvingen. In die beroemde miniatuurwereld is van alles te beleven en te zien, waaronder een strandpost en materieel van Reddingsbrigade Nederland. Onder het grote aantal inzendingen bevond zich een bundel kleurplaten afkomstig van leerlingen van groep 3 van de Eben-Haëzerschool te Genemuiden. Zij kleurden onder begeleiding van hun juf klassikaal de kleurplaat in. Dit initiatief was uniek en verdiende in de ogen van de jury een speciaal prijzenpakket.

Meer informatie over de kleurplaatactie, waaronder een lijst van de prijswinnaars, staat hier.

Meer informatie

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

* verplicht veld