Reddingsbrigade Nederland

Uitslagen van de Orange Cup zijn bekend

Op zaterdag 2 en zondag 3 december vond de Orange Cup plaats in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven. Bij dit Open Nederlands Kampioenschap op de Pool Events namen ruim 480 deelnemers uit 15 verschillende landen het tegen elkaar op bij verschillende onderdelen van de Lifesaving Sport in het zwembad.

Deelname aan deze wedstrijden stond open voor individuele deelnemers en teams van de categorieën B (Junioren), A (Senioren) en M (Masters). Op 56 onderdelen is een Nederlands Kampioen en een winnaar in het Internationale onderdeelklassement uitgeroepen. Australië is in het totaalklassement van de estafette onderdelen eerste is geworden, gevolgd door Italië en Duitsland. Voor Nederland werd het beste resultaat op de estafette onderdelen bij de teams behaald door het damesteam Senioren van Reddingsbrigade Dordrecht. Dit team behaalde een tweede plaats.

Hieronder kunt u alle uitslagen vinden:

Wij feliciteren alle winnaars van harte met hun behaalde eerste plaats!

In 2018 staat de Orange Cup weer op de agenda en wel op 23 en 24 Juni in Eindhoven. De verschuiving van december naar juni is vanwege de Wereldkampioenschappen Lifesaving, die van 16 november tot 2 december 2018 in Adelaide (Australië) zullen plaatsvinden.

Meer informatie

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

* verplicht veld