Reddingsbrigade Nederland

100jaarreddingsbrigade.nl - Deel jouw verhaal op de tijdlijn!

Welk verhaal over de Reddingsbrigade vertel jij aan je vrienden? Van welk verhaal gaat jouw hart sneller kloppen? We verzamelen dit jaar de beste verhalen en herinneringen uit de honderdjarige geschiedenis van de Reddingsbrigade. De spannende verhalen zijn te beleven op de jubileum website, waar jij ook je eigen verhaal kan delen.

Welk verhaal over de Reddingsbrigade vertel jij aan je vrienden? Van welk verhaal gaat jouw hart sneller kloppen? We verzamelen dit jaar de beste verhalen en herinneringen uit de honderdjarige geschiedenis van de Reddingsbrigade. De spannende verhalen zijn te beleven op de jubileum website, waar jij ook je eigen verhaal kan delen.Deel jouw verhaal  
De jubileumsite wordt een verzamelplaats voor noemenswaardige momenten uit de geschiedenis van de Reddingsbrigade, vertelt door de mensen die de geschiedenis hebben gemaakt en meegemaakt. We hebben daarom jullie verhalen nodig. Stuur jouw verhaal in en zie hem terug op de tijdlijn.

Komt jouw verhaal in het 100 jarig jubileumboek?
De verhalen die tot en met zondag 9 april 2017 worden ingestuurd maken bovendien kans om gepubliceerd te worden in het 100 jarig jubileumboek. Van alle inzending wordt er namelijk 1 verhaal uitgekozen die wordt vereeuwigd in het jubileumboek!

Bestel het jubileumboek in onze webshop.


Meer informatie

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

* verplicht veld