Reddingsbrigade Nederland

Reddingsbrigade Nederland en Nickelodeon werken samen in veiligheidscampagne

Reddingsbrigade Nederland en de kinderzender Nickelodeon slaan komende zomer de handen ineen voor een veiligheidscampagne gericht op waterveiligheid voor jonge kinderen. Reddingsbrigade Nederland wil iedereen veilig van haar water laten genieten, zo ook de allerkleinste. In deze veiligheidscampagne zal Zuma, de lifeguardhond uit de succesvolle Nickelodeon-serie PAW Patrol, in samenwerking met de Reddingsbrigade ouders en kinderen informeren over de veiligheid rond het water.

Lifeguard Zuma en de Reddingsbrigade geven tips aan jonge kinderen

PAW Patrol is sinds november 2013 te zien bij Nickelodeon en is een absolute kijkcijferhit door de unieke mix van humor, stoere voertuigen en hun probleemoplossend vermogen. De 5 heldhaftige pups, onder leiding van Ryder, bewaren de veiligheid in hun woonplaats Adventure Bay en nu in deze samenwerking ook aan het Nederlandse strand en bij recreatieplassen.

Reddingsbrigade Nederland en Nickelodeon trappen de veiligheidscampagne af op woensdag 25 mei aan het strand van Egmond, tijdens de Internationale Dag van het Vermiste Kind.  De aandacht zal die dag gericht worden op het kwijt raken van kinderen tijdens een dagje aan het water en hoe dat voorkomen kan worden. Lifeguards van de Reddingsbrigade delen vanaf 25 mei gratis PAW Patrol 06-polsbandjes uit op het strand en bij recreatieplassen.  Hierop kunnen ouders hun telefoonnummer noteren en kan een  gevonden kind sneller met de ouders worden herenigd. In totaal worden er 150.000 PAW Patrol 06-polsbandjes uitgedeeld.

Voor meer informatie en tips kijk ook op www.reddingsbrigade.nl of vanaf 25 mei op  www.nickelodeon.nl/veiligmetpawpatrol    

 

Meer informatie

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

* verplicht veld