Reddingsbrigade Nederland

Nieuwe website 'Varen doe je samen online!"

Vandaag presenteerde het samenwerkingsverband "Varen Doe Je Samen" haar nieuwe website op de Hiswa Boat Show Amsterdam. Kijk op www.varendoejesamen.nl en ontdek alles over veilig varen!

Het samenwerkingsverband 'Varen doe je Samen!' geeft voorlichting aan alle vaarweggebruikers over veilig varen.
Veilig kunnen varen is zowel voor de recreatie- als de beroepsvaart van groot belang. Om de veiligheid op de Nederlandse vaarwegen te vergroten is 'Varen doe je Samen!' gelanceerd. Het gaat om een landelijk samenwerkingsproject van onder andere Rijkswaterstaat, de provincies, Koninklijke BLN-Schuttevaer, de watersportsector en de Unie van Waterschappen.

Reddingsbrigade Nederland participeert in ‘Varen doe je samen!’ omdat dit geheel aansluit de missie en visie van de Reddingsbrigade. De Reddingsbrigade werkt graag actief mee om de bewustwording over veiligheid op en langs het water te vergroten. Met de samenwerking in ‘Varen doe je samen!’ en de innovatieve ideeën daarin dragen we met elkaar eraan bij dat Nederland veilig van haar water kan genieten.

'Varen doe je Samen!’ heeft haar website geheel vernieuwd en bundelt alle informatie over veilig varen.  Naast voorlichting over de veiligheid óp het water, wordt aandacht besteed aan de reisvoorbereiding en de (technische) preventie. Daarnaast zijn mogelijke gevaarlijke situaties beschreven in de knooppuntenboekjes, waar veilige adviesroutes in worden aangegeven. Kijk voor meer informatie op www.varendoejesamen.nl.

  PERSBERICHT: Lancering nieuwe website 'Varen Doe Je Samen!' op de HISWA Amsterdam Boat...

Geplaatst door Veilig Varen op maandag 14 maart 2016

Meer informatie

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

* verplicht veld