Reddingsbrigade Nederland

Charlie Aptroot legt voorzitterschap neer

Onze voorzitter Charlie Aptroot heeft in goed overleg met het bestuur aangegeven zijn voorzitterschap per direct neer te leggen. Het voorzitterschap verdient volgens Aptroot meer aandacht dan hij hier op dit moment aan kan geven. Hij betreurt dit onverwacht vroege vertrek en wenst Reddingsbrigade Nederland beslist het beste. Aptroot blijft tot de Algemene Vergadering van mei a.s. als adviseur aan het bestuur verbonden, onder andere ten behoeve van de contacten met het Veiligheidsberaad en het ministerie van Veiligheid en Justitie rond het financieringsvraagstuk van de Nationale Reddingsvloot.

Het bestuur is inmiddels de procedure gestart voor de opvolging van Aptroot. Daarbij wordt hetzelfde functieprofiel gehanteerd dat eerder door de Algemene vergadering is vastgesteld. Belangstellenden kunnen zich voor informatie melden bij de directeur (rvmourik@reddingsbrigade.nl) en/of secretaris(srobben@reddingsbrigade.nl c.q. schriftelijk voorgedragen worden door 25 of meer leden tot 7 dagen na de dagtekening van de oproeping voor de Algemene Vergadering (die op 30 mei a.s. plaatst vindt).

Vicevoorzitter Jolanda van Dalen neemt tot de benoeming van een nieuwe voorzitter de taken waar, waarbij begrijpelijkerwijs niet alle taken naast haar eigen portefeuille volledig kunnen worden ingevuld. Het bestuur voorziet waar nodig onderling in de invulling van de betreffende taken. 

 

Meer informatie

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

* verplicht veld