Reddingsbrigade Nederland

Reddingsbrigade Nederland & Unox

Reddingsbrigade Nederland is bijzonder blij met de keuze van Unox dat de Reddingsbrigade het goede doel van de komende Unox Nieuwjaarsduik zal zijn. Deze jaarlijks steeds groter wordende traditie past prima bij het oer-Hollandse karakter van Unox en de Reddingsbrigade.

“De ondersteuning van Unox is voor de Reddingsbrigade ook vooral een teken van erkenning voor de vele uren die de vrijwillige lifeguards, ongeacht de weersomstandigheden aan hun maatschappelijke taak besteden. Voor de consument die het liefst geen beroep op onze diensten doet is het alleen van belang dat deze ongestoord veilig kan genieten van zon, zand en zee of zoals in de winter van de Nieuwjaarsduik en het ijs. Reddingsbrigade Nederland wil Nederland van haar water, in welke vorm dan ook laten genieten.” aldus Raymond van Mourik, directeur van Reddingsbrigade Nederland

Van Mourik: “Veel mensen weten niet dat deze ‘overheidstaak’ door een private organisatie en door onbetaalde vrijwilligers wordt uitgevoerd. Reddingsbrigade Nederland is echter een algemeen nut beogende instelling (een goed doel) en voor de uitvoering van haar werkzaamheden afhankelijk van de steun van derden. De omarming van Reddingsbrigade Nederland door Unox als goed doel voor de Nieuwjaarsduik biedt ons de kans om onze werkzaamheden verder te ontwikkelen.”

Voor info over de Unox Nieuwjaarsduik klik hier of op het Unox logo

foto's: Unox

Meer informatie

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

* verplicht veld