Reddingsbrigade Nederland

Infoplaza & Reddingsbrigade Nederland

Infoplaza en Reddingsbrigade Nederland gaan samenwerken. De kennis van beide organisaties moet bijdragen aan voorkoming van onverwachte situaties op en rond het water. De Reddingsbrigade wil Nederland zoveel mogelijk laten genieten van haar water. In de praktijk is informatie over weer en verkeer van groot belang voor zwemmers en andere waterrecreanten. Infoplaza levert aan de Reddingsbrigade op maat actuele Weerplaza.nl, Verkeerplaza.nl en OVplaza.nl content om hieraan invulling te geven.

 “Met de praktische informatie van Infoplaza, aangevuld met onze informatie over veiligheid en waterrecreatie kunnen we mensen in Nederland nog meer van dienst zijn. Met de juiste informatie kunnen veel problemen op en rond het water worden voorkomen. De Reddingsbrigade is blij met de ondersteuning van Infoplaza om de kwaliteit van voorlichting en informatievoorziening door deze samenwerking verder te optimaliseren.” aldus Raymond van Mourik, directeur Reddingsbrigade Nederland.

Van Mourik: “De Reddingsbrigade heeft dit jaar op het strand van Egmond aan Zee een proef gedaan met het aanbieden van gratis internet aan strandbezoekers. De proef is bijzonder positief geweest en we gaan hier volgend jaar op grote schaal vervolg aan geven. Het leveren van info op mobile devices is hierbij een belangrijk speerpunt. Natuurlijk moeten mensen bij gebruik van internet wel goed blijven opletten, bijvoorbeeld op hun kinderen.”

Voor meer informatie over Infoplaza: www.infoplaza.nl

Meer informatie

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

* verplicht veld