Reddingsbrigade Nederland

Gratis wifi op strand bij Egmond

19 juli - Iedere zomer maken miljoenen mensen gebruik van waterrijke recreatiegebieden. Veel van deze mensen krijgen ook te maken met de dienstverlening van de Reddingsbrigade. Soms alleen in preventieve zin, maar ook regelmatig actief. Jaarlijks maken duizenden mensen gebruik van onze hulpverlening en zijn bijzonder blij met de hulpverleners.

De Reddingsbrigade wil de waterrecreanten faciliteren en nog meer laten genieten van een onbezorgd dagje aan het water. Om deze bezoekers nog meer van dienst te zijn wil Reddingsbrigade Nederland ze in samenwerking met So Wifi gratis draadloos internet aanbieden. De Egmondse Reddingsbrigade heeft de primeur met deze dienstverlening en biedt deze dienst vanaf vandaag aan.

Hoe werkt het?

Bezoekers/recreanten zoeken de gratis Reddingsbrigade wifispot. Zodra men het netwerk gevonden heeft en er verbinding mee maakt zal men op een standaard introductiepagina komen. Vervolgens moet men inloggen met een emailadres of door de Reddingsbrigade Nederland facebookpagina te ‘liken’. Hierna wordt men verbonden met het internet en zal men via www.reddingsbrigade.nl op een mobiele landingspagina komen met relevante informatie als:

  • Zomertips (wat te doen bij…)
  • Lokale informatie (vlaggen, EHBO, locaties strandposten)
  • Contactgegevens (informatie lokale reddingsbrigade)

 

Meer informatie

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

* verplicht veld