Reddingsbrigade Nederland

2x zilver en 2x brons voor Nationale Team LifeSaving op World Games

29 juli 2013 - Het Nationale Team LifeSaving van Reddingsbrigade Nederland heeft op de World Games in Cali (Colombia) een mooie prestatie neergezet. Met 2 zilveren en 2 bronzen medailles op zak keert het team van 5 dames en 5 heren vandaag weer terug naar Nederland.

De competitie op de World Games was sterk. Op hondersten van seconden werd bepaald wie er op het podium mocht staan. Zowel de dames als de heren van het Nederlandse team wisten zich goed staande te houden in dit zware deelnemersveld. De dames wisten zelfs 4 medailles in de wacht te slepen; 2x zilver en 2x brons! Zilver was er op de 4x 50m Torpedoboei estafette en voor Anneloes Peulen op de 100 m pop vervoeren.....
Brons behaalden de dames op de estafette 4x 25m pop vervoeren en Maike op 't Veld behaalde individueel brons bij de 100m LifeSaver (100m pop slepen met een torpedoboei). De heren kwamen goed mee en eindigden op verschillende onderdelen net buiten de podiumplaatsen. Tom Lommers wist tevens een nieuw Nederlands Record te zwemmen op het onderdeel 100m LifeSaver.

Klik hier voor de uitslagen van het onderdeel LifeSaving op de WoldGames

 

Meer informatie

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

* verplicht veld