Reddingsbrigade Nederland

Nationaal Team Lifesaving Senioren startklaar voor wereldkampioenschap

Het Nationaal Team Lifesaving Senioren (NTLS) is startklaar voor deelname aan het Wereldkampioenschap Lifesaving 2018 voor landenploegen. Dat (tweejaarlijkse) event vindt plaats onder auspiciën van de International Life Saving Federation (ILS) en wordt ditmaal in het Australische Adelaide gehouden. Daar staan in de periode van 16 november tot en met 2 december verschillende WK's op het programma.

De afvaardiging van de Koninklijke Nederlandse Bond tot het Redden van Drenkelingen (KNBRD) ofwel Reddingsbrigade Nederland bestaat uit zes vrouwen en zes mannen. De leden van het NTLS Dames en het NTLS Heren beantwoordden in de aanloop naar hun WK (pool en ocean) naar eigen keuze (een selectie van) vragen. Klik voor een persoonlijk factsheet op de naam van het NTLS-lid.

NTLS Dames: Kitty Schiphorst Preuper, Chantal SendenEla HuttenJanneke RasElise Pennings, Charlotte van der Hoek.
Nationaal Team Lifesaving Senioren - Dames (2018)NTLS HerenRobert HendriksBarry HazenootMelvin van der MeijJelmar Hillebrink, Alwin Hillebrink, Roelof Stoetzer.
Nationaal Team Lifesaving Senioren - Heren (2018)
Bondscoach Fedor Hes maakte zaterdag 28 juli samen met bondstrainer Ineke Goossens de selectie bekend. Zij vormen bij de Lifesaving World Championships 2018 met chef de mission Jolanda van Dalen, assistent-bondstrainer Wendy Hazenoot en fysiotherapeut Bas den Ouden het NTLS-begeleidingsteam.
NTLS begeleidingsteam 2018Het volledige WK-programma staat hier.

Meer informatie

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

* verplicht veld