Reddingsbrigade Nederland

Heemsteedse Reddingsbrigade in race voor sponsorbedrag Albert Heijn

Hoofddorpse leden van de Heemsteedse Reddingsbrigade (HRB) namen het initiatief om deel te nemen aan een sponsoractie van Albert Heijn Muiderbos in de wijk Overbos. Zaterdag 19 mei hielden ze voor het filiaal in hun woonplaats promotionele activiteiten.

In het kader van deze sponsoractie krijgen klanten bij aankoop van 15,00 euro aan boodschappen een voucher. De code daarop is in te voeren op een speciale internetpagina, waarop een vereniging is te selecteren. In totaal wordt 10.000 euro onder deelnemende verenigingen verdeeld.

06-polsbandjes
,,Aan het winkelend publiek is informatie gegeven over de vereniging en de activiteiten van de reddingsbrigade’’, bericht Hans van der Weijden namens de Heemsteedse Reddingsbrigade. ,,De gezinnen met kleine kinderen kregen 06-polsbandjes aangereikt, met de hoop dat zij hun gekregen voucher doneren aan de Heemsteedse Reddingsbrigade. Ook werden er kleine demo’s gegeven met de klos, het touw en de werpzak.’’

De promotionele activiteiten leverden in twee uur tijd ruim 350 extra vouchers op. De HRB staat nu in het klassement van vijftien verenigingen op de vijfde plaats. Initiatiefnemers Simone, Michelle en Hans willen het sponsorgeld, in overleg met het bestuur, besteden aan nieuw lesmateriaal voor gebruik tijdens de lesuren in het zwembad.

Meer informatie

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

* verplicht veld