Reddingsbrigade Nederland

AED voor Reddingsbrigade Nederland

BHV Training Zeeland schonk een Zoll AED 3 aan Reddingsbrigade Nederland. Deze werd maandag 14 mei op het Landelijk Bureau in ontvangst genomen door Bernard Korte, hoofd Beleid en Operationele Zaken. Reddingsbrigades kunnen dit type AED tijdelijk met korting bestellen.

BHV Training Zeeland / BHV Voordeelwinkel (webshop) schenkt eens per jaar een AED aan een goed doel. Ditmaal werd gekozen voor Reddingsbrigade Nederland. Eigenaar/instructeur Albert Dijkstra stelt: ,,Omdat nut en noodzaak van de automatische externe defibrillator goed bij het doel van de Reddingsbrigade passen.'' Door uitbreiding van het wagenpark van Reddingsbrigade Nederland kwam deze extra AED op het juiste moment.

Zoll AED 3

Aanbieding
BHV Voordeelwinkel is de exclusieve distributeur van Zoll AED's. Bijzonder aan de Zoll AED 3 zijn de kindknop, waarmee de AED in kindermodus kan worden gezet, in combinatie met universele reanimatiepads met een houdbaarheid van vijf jaar. BHV Voordeelwinkel kan deze kwalitatief hoogwaardige AED tijdelijk met korting aan reddingsbrigades leveren; voor € 1350, - (exclusief 6% btw). Extra bij te bestellen zijn een draagtas voor € 120,- (exclusief 6% btw) en een Peli-koffer voor € 235,- (exclusief 6% btw).

Meer informatie? Bestellen? Neem contact op met het Service Center van Reddingsbrigade Nederland via servicecenter@reddingsbrigade.nl.

Meer informatie

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

* verplicht veld