Reddingsbrigade Nederland

Werkgroep 11stedenzwemtocht heeft meer materieel voor toezicht nodig

Maarten van der Weijden gaat in de periode van vrijdag 21 tot en met maandag 24 juni wederom voor de 11stedenzwemtocht. Een uitzonderlijke krachtsinspanning om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Bij dit unieke evenement is veel ondersteuning nodig, ook van reddingsbrigades!

11stedenzwemtochtDe inzet van reddingsbrigadeleden verschilt van de 2018-editie; ditmaal gaat het bij het toezicht om begeleiding van alle meezwemmers, onder coördinatie van een werkgroep. In totaal: 111 zwemmers in 11 steden die 2 kilometer zwemmen én 2000 zwemmers die 2000 meter zwemmen in Stavoren. Voor maaltijden en overnachting(en) voor de deelnemende reddingsbrigadeleden wordt gezorgd. Brandstofkosten en ingezet materieel worden tegen het huurtarief van het Landelijk Bureau vergoed.

Aanmeldingsformulier 
Wat is nog nodig voor dit toezicht tijdens de 11stedenzwemtocht? Voor zaterdag 22 juni: 5 vletten, 2 waterscooters, 10 rescueboards. Voor zondag 23 juni: 1 vlet, 1 waterscooter, 5 rescueboards. Brigades kunnen via een formulier varende eenheden en rescueboards aanmelden. Voor lifeguards, schippers en OVD-R's komt binnenkort een ander formulier beschikbaar. Is wel een vlet, waterscooter of rescueboard te leveren, maar geen (volledige) bemanning? Ook dat is mogelijk!

Voor meer informatie is contact op te nemen met werkgroeplid Sander Zeilstra via szeilstra@reddingsbrigade.nl.

 

Meer informatie

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

* verplicht veld