Reddingsbrigade Nederland

Fedor Hes bondscoach Nationaal Team Lifesaving Senioren

05 februari 2018

Fedor Hes is per 1 februari aangesteld als bondscoach Nationaal Team Lifesaving Senioren. Reddingsbrigade Nederland richtte zich sinds eind 2017 op invulling van de vacature voor deze positie. De KNBRD is ervan overtuigd dat met Hes meer slagkracht binnenboord gehaald is.

,,Met veel plezier en enthousiasme mag ik een bijdrage gaan leveren aan de verdere ontwikkeling van de lifesavingsport!'', aldus Hes. ,,In nauwe samenwerking met atleten, coaches en het verdere begeleidingsteam ga ik mijn expertise inzetten om tot mooie prestaties te komen."

Bestuurslid Erik van Daalen van Reddingsbrigade Nederland, portefeuillehouder Sport, geeft aan: ,,Wij zijn blij met Fedor als nieuwe bondscoach voor het Nationaal Team Lifesaving Senioren. Zijn kennis en ervaring op het gebied van trainen van zwemmers op topniveau gaan ons, naast de al beschikbare kennis, helpen in het naar een nog hoger niveau brengen van onze sport. Zeker met de voorbereidingen richting het WK Lifesaving in Adelaide, in november dit jaar.''

Reddingsbrigade Nederland wenst de nieuwe bondscoach veel succes toe!

Meer informatie

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

* verplicht veld