Reddingsbrigade Nederland

Tickets Young Impact Celebration voor MDT-project Reddingsbrigade Nederland

Jongeren die deelnemen aan het project voor maatschappelijke diensttijd (MDT) 'Reddingsbrigade: een ervaring voor het leven!' van Reddingsbrigade Nederland krijgen nu nog meer voordeel. Niet alleen hebben deze MDT'ers de mogelijkheid om via een traject bij een reddingsbrigade een of meer diploma's te behalen, zij mogen daarnaast gratis een ticket voor de Young Impact Celebration bestellen.

Young Impact Celebration
De Young Impact Celebration wordt woensdag 12 juni 2019 van 16.00 tot 18.00 uur gehouden in Rotterdam Ahoy. Het organisatieteam benadrukt het belang van deelname door veel betrokken jongeren die van betekenis zijn. Daarom wordt schoolbesturen gevraagd medewerking te verlenen met het oog op bezoek aan dit evenement. Zo wordt gecommuniceerd: ,,Wij kijken erg uit naar het event en hopen dat u vrijstelling kunt verlenen, zodat het event een onvergetelijke en inspirerende dag wordt voor uw leerling.''
 
Bijdrage
Alle jongeren die via Young Impact in actie zijn gekomen, kunnen gratis een ticket bestellen. Op eigen initiatief zetten deze leerlingen een actie op of ze namen aan een actie deel, welke is gericht op iets goeds doen voor een ander, de omgeving of de wereld. Alle zogoemende 'challenges' staan op www.youngimpact.nl. ,,Hiermee maakt de leerling deel uit van een (inter)nationale beweging van jongeren die in actie komen voor een mooiere wereld en heeft de leerling zodoende een ticket verdiend voor het inspiratie-evenement.'' Maar niet alleen van deze leerlingen, ook van de MDT'ers verbonden aan het (pilot)project van Reddingsbrigade Nederland wordt gevonden dat ze een significante bijdrage aan de Nederlandse maatschappij leveren en dat ze daarom een gratis ticket toekomt. Zij mogen een vriend(in) meenemen en dus maximaal twee tickets per persoon bestellen.
 
Programma
De Young Impact Celebration kent een twee uur durend programma, waarbij 10.000 jongeren geïnspireerd worden actief burgerschap te beoefenen en de impact te vieren die ze al hebben bereikt. Het eerste gedeelte van de line-up aan artiesten is bekendgemaakt: Famke Louise, Broederliefde, Teske, Tony Junior. Specale gasten, waaronder kickbokser Rico Verhoeven, betreden het podium om te spreken over goed doen en het belang van vrijwilligerswerk. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan de uitreiking van de Young Impact Awards, bestemd voor jongeren die heldhaftig geweest zijn dan wel die de wereld kansrijker, socialer, duurzamer, mooier en/of vernieuwender hebben gemaakt.
 
Beweging
Het organisatieteam zegt richting de doelgroep: ,,Young Impact is een landelijke beweging van jongeren die nú al het verschil maken. En jij bent zo'n jongere die zijn talent inzet voor een ander. Jij komt in actie voor iets dat jij belangrijk vindt. En je inspireert andere jongeren om het goede voorbeeld te volgen. Daarom willen wij jou bedanken met een gratis ticket voor de Young Impact Celebration!''

Meer informatie

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

* verplicht veld