Reddingsbrigade Nederland

Veiligheidscampagne Nick Jr. en Reddingsbrigade Nederland

Reddingsbrigade Nederland en Nick Jr. sloegen de handen ineen voor een zomercampagne gericht op jonge kinderen en waterveiligheid. Reddingsbrigade Nederland wil dat iedereen op een veilige manier van het water geniet, ook de allerkleinsten. Zuma, de lifeguardhond uit de populaire serie PAW Patrol helpt jong en oud informeren over veiligheid in, op en rond het water.

PAW Patrol, sinds augustus 2013 door Nickelodeon uitgezonden en nu vooral bekend van Nick Jr., is een kijkcijferhit door de unieke mix van helden met probleemoplossend vermogen, humor, voorlichting en stoere voertuigen. De hoofdkarakters in deze avontuurlijke actieserie vormen een reddingsteam onder leiding van Ryder, bestaande uit zeven puppy's: Chase, Everest, Marshall, Rocky, Rubble, Skye, Zuma. Zij bewaren de veiligheid in hun woonplaats Adventure Bay en doen dat in samenwerking met Reddingsbrigade Nederland ook op stranden en bij recreatieplassen in ons land.

PAW Patrol-Stranddag bij de Reddingsbrigade
Reddingsbrigade Nederland en Nick Jr. trapten de veiligheidscampagne maandag 21 mei af met de PAW Patrol-Stranddag bij de Reddingsbrigade op het strand van Scheveningen. Kinderen en hun ouders genoten van activiteiten, waaronder een meet-and-greet met Chase en een luchtkussen. Lifeguards deelden 06-polsbandjes uit, die nu bij de posten op het strand en bij recreatieplassen gratis verkrijgbaar zijn. Hierop kunnen ouders hun telefoonnummer noteren. Daardoor is een gevonden kind sneller met ouders of begeleiders te herenigen. In totaal zijn 200.000 06-polsbandjes beschikbaar.

Voor meer informatie en tips: www.nickelodeon.nl/veiligmetpawpatrol.

 

Kleurplaatwedstrijd 'Zuma bij de Reddingsbrigade'
Reddingsbrigade Nederland ontwikkelde in samenwerking met Nickelodeon de kleurplaatwedstrijd 'Zuma bij de Reddingsbrigade'.

PAW Patrol-kleurplaat 2De kleurplaat (rechts op deze pagina) is te downloaden. Kinderen kunnen Zuma vervolgens van kleuren voorzien. Ouders moeten de benodigde gegevens invullen en voor- en achterzijde sturen naar: Reddingsbrigade Nederland, t.a.v. Zuma, Dokweg 149, 1976 CA IJmuiden. Het is ook mogelijk een foto of scan te maken en het bestand te verzenden naar: communicatie@reddingsbrigade.nl.

PAW Patrol-strandpakketDeelnemers maken in de periode van 1 juni tot en met 30 september kans op een PAW Patrol-strandpakket! Dat bestaat in de basis uit een rugzak met daarin: een kleedje voor op het strand, een wetsuit, een zwembroek (maten 98-104), een petje, bootschoenen (maat 28). Elke eerste woensdag van de maand wordt een winnaar bekendgemaakt, die het prijzenpakket thuisgestuurd krijgt.

De prijswinnaars zijn:

  • mei - Quinten (5) uit Sneek
  • juni - Jasper (5) uit Santpoort
  • juli - Senna (3) uit Den Haag
  • augustus - Jesse (4) uit Ouderkerk aan de Amstel
  • september - Marijn (6) uit Delft

Meer informatie

Kijk snel op de pagina contact.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen per e-mail.

* verplicht veld